Lokacija

Sukošan je turističko mjesto smješteno u prostranom zaljevu Zlatna luka. Od centra županije i bisera Jadranske obale, grada Zadra, Sukošan je udaljen samo 12 km. Izvanredan položaj, razvedenost obale i blizina otoka, posebno Kornata i najveća marina na jadranu D-Marin Dalmacija učinili su Sukošan pravim rajem za nautičare. 

Brojni luksuzno uređeni apartmani i vile smješteni u neposrednoj blizini mora čine Sukošan omiljenim odredištem domaćih i stranih turista. Također može se pohvaliti i sa vrhunskim sadržajima luksuznom gastro i ugostiteljskom uslugom.

Lokacija

Sukošan ima odličnu prometu povezanost. Silaskom s autoputa A1 samo ste 10 km udaljeni od centra Sukošana. 

Zračna luka Zadar komercijalnim letovima je povezana sa brojnim europskim destinacijama, a ukoliko ste vlasnik jahte možete je vezati u jednoj od najvećih i najtraženijih marina u Hrvatskoj i Jadranu koja se nalazi oko 2 km od objekata. 

Ukoliko poželite otići na izlet ili zabavu osim Zadra i Biograda na moru tu su i druge poznate lokacije: Šibenik(tvrđava sv.Nikole), Split(Dioklecijanova palača), Murter, Pakoštane, Pag(Zrće), 4 nacionalna parka, brojni parkovi prirode i druga mjesta koja obiluju prirodnim ljepotama i znamenitostima. (Kornati,Krka,Paklenica,Telašćica, Vransko jezero, Velebit).